Loading...

A3 Torba Zarf

2.400,00 +KDV

A3 torba zarflar, büyük ölçekli belgelerle çalışan her türlü işletme ve kişi tarafından kullanılır. Mimarlar, mühendisler, grafik tasarımcılar, sanatçılar ve büyük çaplı baskı işlerini yöneten profesyoneller için ideal bir çözümdür

Clear

A3 Torba Zarf

2.400,00 +KDV İncele

A3 Torba Zarf Nedir?

A3 torba zarf, büyük boyutlu belgeleri, evrakları veya materyalleri güvenle taşımak ve saklamak için kullanılan özel bir zarftır. Standart zarf boyutlarına göre çok daha geniş bir yapıya sahip olan bu ürün, A3 boyutunda belgeleri katlamadan saklama imkanı sunar. Özellikle kurumsal firmalar, resmi evraklar ve projeler için tercih eder.

Kimler Torba Zarf Kullanır?

A3 torba zarflar, büyük ölçekli belgelerle çalışan her türlü işletme ve kişi tarafından kullanılmaktadır. Mimarlar, mühendisler, grafik tasarımcılar, sanatçılar ve büyük çaplı baskı işlerini yöneten profesyoneller için ideal bir çözümdür. Ayrıca, büyük dokümanları saklama veya gönderme ihtiyacı olan ofisler ve eğitim kurumları tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir.

A3 Torba Zarfların Avantajları

Bu zarfların en büyük avantajı, A3 boyutundaki belgeleri katlamadan koruma altına almasıdır. Dayanıklı malzemeden üretilen A3 torba zarflar, belgelerin zarar görmesini engeller ve taşınma sürecinde güvenli bir kullanım sağlar. Aynı zamanda geniş hacmi sayesinde toplu belgelerin taşınmasını da kolaylaştırır. Kurumsal logonuzla özelleştirilmiş bir tasarım ile firmanızın profesyonel imajını da destekler.

Burcu Matbaa Torba Zarf Baskı Hizmetleri

Burcu Matbaa olarak, A3 torba zarf baskılarında kaliteli ve dayanıklı malzemeler kullanarak, uzun ömürlü ürünler sunuyoruz. Özelleştirilebilir zarf seçeneklerimiz ile firmanıza veya projelerinize uygun tasarımlar yapabilirsiniz. Üstün baskı tekniklerimiz sayesinde, hem estetik hem de işlevsel zarflar üretiyoruz. Ayrıca, hızlı üretim ve teslimat süreçlerimizle ihtiyacınızı en kısa sürede karşılıyoruz.

Neden Burcu Matbaa?

Kurumsal zarf ihtiyaçlarınızda Burcu Matbaa’yı tercih ederek, yüksek kaliteli ve estetik çözümler elde edebilirsiniz. İhtiyacınıza uygun zarf boyutlarını ve tasarımlarını seçerek markanızı en iyi şekilde yansıtan zarflara sahip olabilirsiniz. Hızlı üretim ve teslimat süreçlerimizle, işlerinizi aksatmadan en kaliteli hizmeti sunmayı hedefliyoruz.

Diğer tüm ürünlerimiz için sayfamızı ziyaret edin.

Daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın.

Tasarım Yönü

Dikey, Yatay

Ebat

33x45cm – A3

Kağıt

110gr 1.Hamur

Baskı

Baskısız, Tek Yön Renkli Baskı

Adet

250, 500, 1000, 5000

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “A3 Torba Zarf”
Web sitemizdeki deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu web sitesine göz atarak çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.